Post-polio.nl

Met elkaar voor elkaar

Facebook Like button

JRPassphrase Registration Control

In order to register on this site, you must first submit the passphrase below.

Doe het maar 3 en 3

Toetsenbord met afdekplaat

There are no translations available.

 

Cherry Mini
Verkleind standaard toetsenbord, met of zonder afdekplaat.

Cherry Mini is een toetsenbord met geringe afmetingen en is daardoor geschikt voor gebruikers met een klein bereik. Tevens is de Cherry Mini zeer bruikbaar voor éénhandig gebruik. Het numeriek toetsenbord is geïntegreerd in de Cherry Mini.

Cherry Mini met afdekplaat
De Cherry Mini heeft ook een uitvoering met een afdekplaat, voor mensen met beperkte coördinatie. De toetsen komen daardoor verzonken te liggen, waardoor de gebruiker de hand op het toetsenbord kan laten rusten. De afdekplaat is van metaal en voorzien van vierkante gaten.

Technische gegevens
USB aansluiting
Lay-out: QWERTY
Toetsenafstand: 18mm
Afmetingen: 282 x 132 x 23,5 mm
Gewicht: 500 gram
Schakelkracht: 60 gram
Aantal toetsen: 83

 Richtprijs: 280 Euro

 

 

 

 

 
Toetsenbord met raster


Toetsenbord voor mensen met beperkte coördinatie.

Voor mensen met coördinatieve, motorische of visuele problemen kan een toetsenbord met raster een oplossing zijn met betrekking tot tekstinvoer. Door het raster wordt de kans vergroot dat direct de juiste toets wordt ingedrukt. Daarnaast voorkomt het raster het ongewenst indrukken van toetsen en kunnen de handen op het toetsenbord rusten zonder dat er toetsen worden ingedrukt.

Voor mensen met coördinatieproblemen kan het raster in combinatie met een repeteerinstelling van de toetsen een uitkomst bieden. Het toetsenbord in combinatie met groottoetsstickers kan voor mensen met visusproblematiek een oplossing zijn.

Technische gegevens
Het raster wordt gemaakt van RVS en wordt op een standaard Windows toetsenbord gemonteerd. Rasters kunnen ook op een aantal andere toetsenborden worden aangebracht.

Rasters worden niet los geleverd.

Keytronic toetsenbord met raster   € 278,00

Oa verkrijgbaar bij:


 

 

 

  

Nederlands (Nederland)Deutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)