Post-polio.nl

Met elkaar voor elkaar

Facebook Like button

JRPassphrase Registration Control

In order to register on this site, you must first submit the passphrase below.

Doe het maar 3 en 3

Fietsen ondanks MS, polio, herseninfarct of een dwarslaesie

There are no translations available.


Fietsen ondanks MS, polio, herseninfarct of een dwarslaesie?!

De BerkelBike is een driewieler waarbij de aandrijving geschiedt met zowel armen als benen. Het armgedeelte werkt zowel bij het aandrijven als het sturen precies hetzelfde als bij een handbike. Door het handbiken met uw armen gaan uw voeten automatisch in een fietsbeweging rond. Alles wat u vervolgens meetrapt is meegenomen. Zo traint u uw benen en uw gezondheid maximaal. Dankzij slimme hulpmiddelen kunnen uw voeten niet van de pedalen afglijden.

 

Uw houding is meer rechtop en hoger dan de gemiddelde ligfiets. Bij een van de modellen kunt u de BerkelBike aan uw eigen rolstoel vastmaken net als bij een aankoppel handbike.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

De BerkelBike, een kruising tussen een handbike en ligfiets, maakt het mogelijk!

Voor mensen met een dwarslaesie is het vaak mogelijk om dankzij elektrische stimulatie van de verlamde spieren deze soms voor het eerst sinds 30 jaar weer actief te gebruiken!! Lees daar meer over onder Impuls.

 

Of kijkt u even naar een van de video's. Dan begrijpt u waarom zoveel mensen enthousiast zijn over de BerkelBike en waarom zoveel prijzen zijn gewonnen. Uiteindelijk kunt u het beste de BerkelBike een keer vrijblijvend uitproberen en ervaar zelf dat we het beste van de handbike, ligfiets en driewieler hebben gecombineerd en er nog wat aan toe hebben gevoegd.

 

Mensen met verschillende aandoeningen hebben al baat bij de BerkelBike.

Nederlands (Nederland)Deutsch (DE-CH-AT)English (United Kingdom)